Головна » 2015 » Вересень » 21 » Як економити на косметиці
15:29
Як економити на косметиці

Всі ми, жінки, хочемо виглядати привабливіше, ніж нас створила природа - і це абсолютно природно! Проблема в тому, що якісна косметика коштує досить дорого, а те, що можна знайти подешевше не завжди відповідає стандартам якості і може бути небезпечно для нашого здоров'я. Як же бути, як «викрутитися» сучасній жінці в цій ситуації? Можна переглядати каталоги професійної косметики і віддавати за неї величезні гроші, а можна вчинити по-іншому і трохи заощадити.
Є кілька простих рішень:

    
Експерименти з косметікойЕксперіменти. Багато з косметичних засобів практично універсальні і можна спробувати використовувати їх не за «прямим призначенням». Наприклад, замість олівця використовувати тіні потрібного відтінку, або замість рум'ян скористатися помадою. Також замість підводки можна використовувати туш або замість тону коректор. Це дозволить не тільки заощадити, але й вийти з ситуації форс-мажору, коли щось з косметики раптом закінчилося в невідповідний момент і його потрібно купити.
    
Засоби «2 в 1». Такі засоби, як шампунь-кондиціонер або крем з різними функціями (зволоження плюс харчування) значно дозволять заощадити на догляді за своїм зовнішнім виглядом.
    
Народні засоби. Це не тільки значна економія, це ще й величезна користь! Маски з натуральних інгредієнтів не завдадуть шкоди вашому здоров'ю, коштують вони сущі копійки, а от користі від них на мільйон. Рецептів масок, тоніків, кремів на основі народної медицини дуже багато - скористайтеся ними замість того, щоб витрачати величезні гроші на щось незрозуміле.
    
Пробники косметікіТестери та пробники. Це взагалі просто «рай для економних»! Вони дозволяють не тільки скоротити бюджет на косметичні засоби, але і зрозуміти, чи підійде вам той чи інший засіб, якщо ви надумаєте все-таки «розоритися» на нього.
    
Стати моделлю для стилістів та візажистів. Це теж не тільки спосіб значно заощадити, але і «знайти нову себе». У більшості шкіл стилістів та візажистів постійно оголошують набір моделей для своїх студентів. Якщо спробувати себе в ролі такої ось моделі, то абсолютно безкоштовно ви можете знайти «нове обличчя».
    
Різнобарвна палітра професіоналів. Це знову засіб не тільки заощадити, але і постійно експериментувати. І нехай спочатку це здасться великим вкладенням коштів, зате такий багатобарвної палетки, в якій дуже багато тонів тіней, рум'ян, помади і пудр, вистачить на довгий час. Та й експериментувати буде з чим. По-любому, купувати все окремо тільки потрібного вам тони буде дорожче, ніж придбати все за один раз!
    
Вітчизняна косметика. Не варто гнатися постійно за розкрученими імпортними брендами, вітчизняна косметика (з Росії та Білорусії) нічим не гірше, а іноді навіть краще! В її основу найчастіше йдуть натуральні засоби, а ціна досить доступна і в рази менше імпортних її аналогів.

Категорія: Краса | Переглядів: 326 | Додав: jazdorova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar