Головна » 2015 » Вересень » 21 » Косметологія
15:00
Косметологія

Косметологія, на відміну від інших фундаментальних наук, має до нас безпосереднє відношення, оскільки з предметом її вивчення ми маємо справу щодня, в більшості своїй звичайно жінки. Про засоби настільки тотального вживання, безсумнівно, хочеться знати більше. Наш журнал надає прекрасну можливість бути в курсі нових відкриттів, тенденцій і віянь.

Якщо з яких-небудь міркувань ви не робите макіяж, то все одно впритул маєте справу з косметикою. Навіть вода, коли вона, наприклад, термальна або мицеллярная, крем-мило, шампунь, дезодорант і т.п. - Це вже косметичні засоби.

Як проводиться губна помада? Що у складі духів робить їх настільки стійкими? З чого вони зроблені? Чим японська косметика разюче відрізняється від косметики Мертвого Моря? Які таємниці і сила містяться в ефірних маслах? На ці та багато інших питань тут містяться вичерпні відповіді.

Косметика для женщінВ розділі «Косметологія» ви дізнаєтеся багато нового і цікавого:

    
про вплив особливостей країни на вироблену продукцію;
    
про особливості тієї чи іншої марки;
    
все про парфумерії;
    
переваги відомих особистостей;
    
і звичайно про новинки, які нам приготували виробники.

Наука - це всього лише систематизовані знання. Тут вони представлені в зрозумілому людині вигляді і без зубодробительной термінології, властивої академічним працям. Процес отримання знань повинен бути приємним, тим більше, коли це інформація про косметичних засобах. Ми постаралися зробити читання захоплюючим, корисним, а оформлення - барвистим.

Категорія: Краса | Переглядів: 336 | Додав: jazdorova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar