Головна » 2015 » Вересень » 21 » Нарощені нігті - за і проти
18:32
Нарощені нігті - за і проти

Всі чоловіки відразу звертають увагу на руки дівчат, а їх гарний манікюр говорить про доглянутість. Не кожна може дозволити собі довгі нігті. Саме тому жінки часто вдаються до послуг майстра з нарощування нігтів. На скільки безпечна це процедура? Як вибрати майстра? Як довго тримаються нігті? Як їх краще наростити? Про все це читайте у статті.


Способи нарощування

Нігті можна наростити двома способами: тіпси і форми. Формами набагато вигідніше і вони краще виглядають, і ламаються менше. А все тому що вони кріпляться до відростку свого нігтя, а тіпси безпосередньо до всієї нігтьової пластини. Але такі нігті легше зламати.


Що вибрати акрил або гель?

Плюс гелієвих нігтів в тому, що вони дуже добре виглядають, але недолік - вони часто ламаються і неможливо вже зробити корекцію. Процедура нарощування триває приблизно 3-4 години. Гелієві нігті будуть триматися довго (якщо не зламаються), але за ними слід правильно доглядати. Знімають їх зазвичай фрезером або пилкою. Однак ця процедура зовсім безпечна для своїх натуральних нігтів.

Акрил кріпиться легко і знімається спеціальною рідиною. У зв'язку зі складністю роботи таку процедуру можна довірити тільки професіоналові. На нарощування піде до трьох годин, причому весь цей час вас буде супроводжувати дивний запах, але як тільки ви покинете кабінет, то він зникне. Це запах акрилу і клеїть речовини.

Справжні професіонали працюють з акрилом та гелем разом. Таким чином на виході виходить більш міцний і менш ламкий ніготь, при цьому дуже красивий.


Підготовка до нарощування

Підготовка нігтів до наращіваніюЕслі ви коли-небудь нарощували нігті або бачили, як це робиться, то знаєте що потрібно підготувати нігтьову пластину. У чому полягає процес підготовки?

Ваші руки обробляються спеціальним антибактеріальним засобом, потім розм'якшується і віддаляється кутикула, потім пилочкою знімається жирний блиск з нігтьової пластини. Наприкінці знімається утворилася пил і наноситься праймер.


Вирішили зняти нарощені нігті?

Якщо ви вирішили зняти свої нарощені нігті, то необхідно пропити курс вітамінів і кальцію. Це пов'язано з тим що ваші нігті були захищені від впливу шкідливих факторів і вони в кінцевому підсумку стали слабшими, тому їм потрібно зміцнення. Чи потрібно робити перерву між нарощуванням нігтів? Доводимо до відома, що нігтьова пластина оновлюється протягом півроку і на це не впливає наявність штучного матеріалу на нігті.


Протипоказання:
 

  •     вагітність;
  •     хіміотерапія;
  •     алергія на ацетон;
  •     грибкові захворювання.


Рекомендації по догляду

    
Нарощені нігті можна спокійно фарбувати будь-яким лаком для нігтів, наприклад хороший варіант шелак, а знімати лак рекомендується лише засобом для зняття лаку без ацетону.
    
Корекцію бажано робити раз на два тижні, а після 4 корекції краще заново наростити.
    
Нігті можна підпилювати, але не залізний пилкою.
    
Бажано носити з собою клей, у разі появи тріщин.
    
Якщо відбувається відшарування штучного нігтя від свого у воді, то місце пошкодження необхідно обробити антибактеріальним засобом і попрямує на корекцію.

Категорія: Догляд за тiлом | Переглядів: 439 | Додав: jazdorova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar