Головна » 2015 » Вересень » 21 » Чайна косметика для шкіри і волосся
16:24
Чайна косметика для шкіри і волосся

Здавна чай застосовують як засіб для підтримки краси та здоров'я. Рецепти на його основі сторіччями з успіхом використовувалися косметологами. І сьогодні чай присутній у складі великої кількості сучасних косметичних засобів.

Чайну косметику для себе коханої можна приготувати і самостійно. Цінність її буде навіть більше, ніж у тієї, що лежить на прилавках магазинів. Свіжоприготовлений чай надасть корисну дію на організм і допоможе зберегти природну красу.
Чайна косметика для шкіри

Косметика з чаю для вашої шкiри. Якщо хочете, щоб ваша шкіра довго зберігалася еластичною і пружною, щодня випивайте не менше літра неміцного чаю з лимоном і молоком. Таким чином, ви сприяєте підтримці водного балансу в тканинах і зволоженню шкіри зсередини.

Щоденні вмивання відваром чорного чаю зроблять шкіру матовою. Ця процедура також дозволить позбутися від незначної пігментації. Компреси з міцного настою зеленого чаю з лимоном знімуть запалення шкіри. Вони корисні для пористої і жирної шкіри.

Маски з спитий чайної заварки, змішаної зі сметаною, позбавлять від «мішків» під очима (співвідношення компонентів 3: 1). Можна також використовувати звичайні чайні пакетики. Їх заварюють окропом, потім трохи охолоджують, віджимають і прикладають до проблемних ділянок.
Чайна косметика для волосся

Чай для волосся.Така натуральна косметика для волосся не тільки обходитися практично безкоштовно, але і підходить для всіх типів волосся, для зміцнення і очищення волосся, для позбавлення від лупи і т.п.

Для жирного волосся корисно ополіскування лосьйоном, приготованим на основі чорного чаю. На склянку міцного чаю потрібно додати 1 ч. Ложку лимонного соку і 2 ст. ложки горілки. Отриманий склад розбавляють літром води і прополіскують волосся. Ця процедура дозволить нормалізувати роботу жирових залоз. Вже після 3-4 застосувань стан волосся помітно покращиться.

Настій зеленого чаю корисний для сухих і ламких волосся. Він допоможе і при випаданні волосся. Настій наносять на прикореневу зону волосся, потім обгортають голову рушником і залишають на годину. Такі процедури зміцнюють волосяні цибулини, а волосся стає більш живими і блискучими.

Міцний настій чорного чаю зафарбує рідкісну сивину і додасть волоссю легкий каштановий відтінок. Для його приготування потрібно залити 1 літром окропу 2 ст. ложки чаю і залишити на півгодини. Проціджений настій наносять на волосся, закривають їх поліетиленовим пакетом або харчовою плівкою і укутують рушником на півгодини. Промивати волосся після фарбування немає необхідності.

За допомогою міцного настою чаю можна зафіксувати завивку. Їм змочують волосся перед накручування на бігуді. Ефект перевершить всі ваші очікування! Укладання буде триматися довго.

Переглядів: 340 | Додав: jazdorova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar