Головна » 2015 » Вересень » 21 » Декоративна косметика і її вибір
16:18
Декоративна косметика і її вибір

Сьогодні багато жінок користуються декоративною косметикою. І на те є свої причини. За допомогою декоративної косметики можна без особливих проблем створити потрібний образ, крім того така косметика дозволяє зробити упор на гідності і одночасно з цим приховати недоліки особи.

Асортимент косметики. Сёгоднi в магазинах і салонах краси представлений найширший асортимент декоративної косметики, тому кожній представниці слабкої статі потрібно вміти правильно в ній розбиратися.

Перед тим, як йти в магазин за покупкою декоративної косметики рекомендується проконсультуватися з кваліфікованим лікарем дерматологом. Лікар повинен точно визначити, до якого типажу відноситься ваша шкіра, також він розповість про її особливості.

Після того як ви всі дізнаєтеся про вашій шкірі, можна вже йти купувати декоративну косметику. Косметику небажано купувати на стихійних ринках, як правило, подібні торгові точки завалені низькоякісної, а також підробленою продукцією.

Краще відразу віддати перевагу спеціалізованим магазинам, салонам краси або інтернет-магазинам. Тут шанси потрапити на підробку зводяться до нуля. Перед покупкою декоративної косметики прочитайте до неї анотацію, також не забудьте глянути на її термін придатності.

Упаковка від косметики. На упаковці повинен вказуватися виробник косметики і що входить до її складу. Найчастіше в декоративну косметику входять різні вітаміни, добавки, антиоксиданти, а також захисні фільтри від впливу прямих сонячних променів.

Вибираючи забарвлення декоративної косметики, намагайтеся вибирати ту, яка б підійшла під колір вашого волосся, очей і кольору шкіри обличчя. Крім того дуже важливо, щоб косметика відповідала вашому образу.

Не менш важливий вибір тонального крему, тому що саме він є основою будь-якого макіяжу. Тон може повністю збігатися з кольором шкіри вашого обличчя, або бути трохи світліше.

Тональний крем повинен володіти наступними характеристиками - зволоження і захист шкіри від сонця, також не зайвим буде, якщо він володіє ефектів ліфтингу, іншими словами міг би підтягувати шкіру обличчя, тим самим приховуючи дрібні мімічні зморшки.

Що ж стосується туші для очей, то вона повинна робити ваш погляд набагато виразніше, а вії повинні набувати додатковий об'єм і довжину. Туш буває трьох типів, перший додає обсяг, другий подовжує вії, і третій тип робить їх водостійкими.

Теж саме стосується помади, як і у випадку з тушшю, губи після її використання повинні стає виразними і об'ємними. Крім усього іншого помада не повинна сушити губи. У помади повинен бути приємний аромат і ніжна текстура.

І наостанок слід згадати про тінях для повік. До складу тіней повинні входити синтетичні пігменти, а не металеві. Тіні на повіки повинні лягати рівномірно, не утворюючи складки.

Категорія: Краса | Переглядів: 300 | Додав: jazdorova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar