Головна » 2015 » Вересень » 21 » Догляд за тілом
17:34
Догляд за тілом

Стан епідермісу залежить від здоров'я, а зовнішній вигляд шкіри - від того, яким є догляд за тілом, а також наскільки правильно він здійснюється. Недоглянута шкіра - це як абсолютно здорова людина, що знаходиться в затяжній депресії. Він виглядає погано, незважаючи на сталь м'язів. Так само виглядає шкіра - сіро і непривабливо - якщо не доглядати за нею. Це як жінка без емоцій, луг без квітів, веселка без неба - ніби все на місці, але не сяє.

Найпоширеніша помилка - доглядати за тілом тільки влітку і напередодні пляжного сезону. Так, взимку практично ніхто не бачить як виглядає ваше тіло, але саме в цей період шкіра найбільш потребує турботи, оскільки натуральні вітаміни відсутні, а рухова активність знижується.

Але при настання весни жінки згадують, що скоро треба роздягатися, і починають часто переборщувати з приведенням себе в порядок. А це неправильно!

Також не забувайте про кориснi овочi, наприклад Кинза: польза и вред для здоровья, яка поверне Вам гарне самопочуття!

Догляд за шкірою приносе насолоду. Чого гріха таїти, сам процес догляду за шкірою приносить насолоду. Однак запашні пінні гелі, мило ручної роботи, кілограми кремів і лосьйонів - далеко не все. Що ж вимагається?

Саме цьому і присвячений розділ. Тут зібрані знання та поради безпосередньо по догляду за тілом та обличчям. Крім відомостей про сам догляді, можна також знайти вельми цікаві статті про те, як прикрасити ту чи іншу частину тіла, про новинки промисловості і модні віяння.

Даний розділ розповідає, як доглядати за собою, отримуючи не тільки задоволення, але і максимальну користь. Тут можна дізнатися масу секретів: традиційні та стародавні рецепти, інноваційні і ультрасучасні розробки індустрії краси та просто думки відомих компетентних жінок.

Категорія: Догляд за тiлом | Переглядів: 363 | Додав: jazdorova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar