Головна » 2015 » Вересень » 21 » Етикетка косметики: що має значення?
16:03
Етикетка косметики: що має значення?

Не секрет, що жінки «люблять очима». Це проявляється не тільки по відношенню до представників протилежної статі, але і стосується товарів повсякденного користування. Так, за статистикою майже 80% жінки роблять вибір косметики в магазині виключно за зовнішнім виглядом товару. І тільки мала частина покупниць досліджує етикетку на предмет її змісту.

Друк етикеток для косметики і парфюмерііТот факт, що оформлення товару є головним критерієм вибору, спонукає виробників замовляти друк етикеток для мила, шампуню, декоративної косметики і т.п. товарів в компаніях, які домоглися у своїй сфері хороших результатів і можуть створювати дійсно якісний і естетичний продукт. Красива якісна упаковка косметики гарантує їй успіх на ринку, де цільовою аудиторією є жінки. Чому візуальне сприйняття так важливо для прекрасної половини людства? Кожна жінка підсвідомо прагнути до краси - внутрішньої і зовнішньої. Тому зовнішній вигляд речей, які оточують її в повсякденному житті, має значення. Навіть така дрібниця, як косметика, повинна бути естетично привабливою, щоб доставляти радість щораз потрапляючи на очі своїй власниці. Це допомагає підтримувати гарний настрій.

Красиві етикетки для милаОднако функції етикетки косметичних засобів не зводяться лише до того, щоб робити товар привабливим і комерційно успішним. Ще одне найважливіше завдання, що стоїть перед етикеткою косметичних засобів - це інформування споживача про склад, призначення, термін придатності, обсязі та ін. Важливих характеристиках купованого продукту. Особливу цінність для розбірливих покупниць представляє інформація про склад косметики. Багато представниць слабкої статі вибирають кресса для обличчя, маски, лосьйони та іншу косметику саме за критерієм складу. Не потрібно бути професіоналом у сфері косметології, щоб відрізнити хорошу косметику від поганої, тільки глянувши на її склад. Просте процентне співвідношення натуральних і хімічних компонентів може багато що сказати про ефективність і безпеку такого товару. Натуральна косметика з переважанням природних компонентів дає набагато кращий і більш стійкий ефект, ніж засоби, у складі яких переважає «хімія».

Визначити, яка косметика натуральна, а яка - ні, легко по взаємному розташуванню компонентів в переліку. На перших місцях стоять інгредієнти з найбільшою масовою часткою в загальному обсязі продукту, далі йдуть компоненти, що містяться в косметиці в невеликих дозах. Відповідно, що стоїть першою в переліку, того й більше. Якщо там тільки хімія, то отже косметика не найкращої якості і таку краще не купувати.

Категорія: Краса | Переглядів: 289 | Додав: jazdorova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar