Головна » 2015 » Вересень » 21 » Фiмо для дизайну нігтів
19:02
Фiмо для дизайну нігтів

Кожна жінка - чарівниця і вигадниця за своєю природою і звичайно знає толк в мистецтві прикраси себе коханої. Крім повсякденного макіяжу особи прикраса нігтів стало доступним і захоплюючим заняттям. Особливо якщо це стосується фимо для дизайну нігтів. Що вдає із себе фимо? Чудовий елемент дизайну нігтів, відомий не тільки професіоналам нігтьової студії, а й багатьом власницям прекрасних ручок.

Трубочки - фимо застосовують в нігтьовому дизайні тільки в нарізаному вигляді. Штангу нарізає майстер, який вигадує дизайн нігтів. Для цього дизайнер використовує штампи у формі метеликів, зірочок, квітів або геометричних фігурок. Як правило, фімо прикрашають штучні нігті, оскільки кріпляться ці шедеври акрилової пастою або моделюючим гелем. Особливо стильно виглядають нігті з акваріумних дизайном, який можна подивитися тут, коли композиція з фімо розташовується як би усередині нігтя. Така технологія з часом не потребує корегування.

Для виготовлення фімо
застосовують полімерну глину, до складу якої входить полівінілхлорид. Склад і вид застосовуваної пластики визначають спосіб застигання - або при нагріванні, або при кімнатній температурі, просто під дією повітря. Для того щоб фимо було барвистим, в його композицію вводять всілякі барвники, які не змінюють структури полівінілхлориду.

Бренд Fimo з'явився в 60-х роках у Німеччині і лідер на ринку полімерної глини фірма Eberhard Faber виробляє товар такої високої якості, що багато аналоги просто губляться на тлі фимо, виробленого в Німеччині.

Ф
імо на нігті в домашніх условіяхЕслі ви володієте навичками манікюру, то зробити дизайн нігтів з фимо можна і в домашніх умовах. Тільки тоді краще придбати вже нарізані фігурки. На нігті наноситься тонкий шар гелю, на який акуратно розташовують фимо. Постарайтеся не користуватися клеєм, злегка зігніть його і покладіть, не торкаючись до краю нігтя. Для ефекту заповніть простору між фимо красивими блискітками - композиція придбає закінчений вигляд. Після чого нанесіть товстий шар гелю.

Якщо ніготь вийшов з випирають деталями, просто підпиляєте виступаючі ділянки пилочкою, дизайн від цього не стане виглядати гірше. Накладати їх можна як на всю поверхню нігтя, так і на край, тоді вийде чудовий своєрідний французький манікюр. Після вирівнювання нігтя можна накласти шар фініш-гелю і шедевр готовий! Ф
імо для дизайну нігтів прекрасно виражає характер своєї господині, радує очі і підвищує настрій. Це дизайн для позитивних жінок, у яких все вдається.

Категорія: Догляд за тiлом | Переглядів: 350 | Додав: jazdorova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar