Головна » 2015 » Вересень » 21 » Інноваційне позбавлення від зморшок
16:36
Інноваційне позбавлення від зморшок

А давайте пограємо в асоціації? З чим у вас асоціюється слово "зморшки"? Більшість людей готові відповісти, що зі старістю і ботоксом. Стрімкий розвиток медицини в останнє десятиліття призвело до того, що саме ботокс є панацеєю від зовнішніх проявів старості для жінок.

Наслідки ботокса. Звiсно, можна зробити всього лише пару укольчиків, і зморшок як не бувало. Але у ботокса є багато побічних ефектів. Досить лише відкрити будь-який пошуковик і знайти там наслідки уколів ботоксу. Це може бути як проста алергічний висип, так і більш серйозні проблеми, наприклад, оніміння губ, порушення циркуляції крові і так далі. А молоді або некваліфіковані працівники медичних центрів можуть навіть зашкодити голкою нерв або кровоносну судину.

Але це зовсім не означає, що медичні препарати не дають можливості позбутися від зморшок. Так, в 2007 році швейцарська компанія Labo почала розробляти перший неінвазивний філлер, яка завдається як крем.

Саме працівники цієї швейцарської компанії створили унікальний засіб Fillerina. Його можна застосовувати навіть вдома для абсолютно безпечною корекції зморшок та об'єму губ. Назва даного препарату пішло від слова "filling" - "заповнювати". Дія препарату базується на доставці гіалуронової кислоти в глибокі шари шкіри, яка заповнює зморшки і візуально розгладжує шкіру.

Активні компоненти препарату проникають глибоко в шкіру, заповнюючи собою найпомітніші нерівності шкіри, як вікові, так і мімічні. Препарат Fillerina дозволяє провести ефективну корекцію шкіри, зробити ліфтинг овалу обличчя без будь-яких уколів або хірургічного втручання.

Дуже важливо, що препарат не має жодних побічних ефектів, їм можуть користуватися абсолютно всі жінки в будь-якому віці. Достатньо всього лише нанести філлер за допомогою спеціального аплікатора точно на зморшку. Перші результати залежать від стану шкіри і можуть проявитися вже через тиждень користування Fillerina.

Можна не переживати про довгостроковий ефект, який можливий завдяки використанню інгредієнта Матріфулл. Fillerina стане кращою панацеєю від старіння шкіри!

Метериал с сайта Питание при диабете

Категорія: Краса | Переглядів: 330 | Додав: jazdorova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar