Головна » 2015 » Вересень » 21 » Як доглядати за своєю зовнішністю?
17:43
Як доглядати за своєю зовнішністю?

Правильний догляд за собою і підкреслення своїх достоїнств за допомогою косметики дозволить перетворити будь-яку поганулю. Краса - це насамперед здоров'я. Кілька простих і ефективних порад допоможуть зберегти здоров'я і підкреслити свою красу.


Правила збереження здоров'я і краси жінки

Пити воду протягом дня. Треба протягом дня пити багато води. Це допоможе уникнути зневоднення. У день потрібно випивати не менше 8 склянок простої води. Також слід вживати вітаміни та мікроелементи. Для цього слід їсти свіжі фрукти і овочі. Натуральні вітаміни і мікроелементи допоможуть шкірі стати еластичною та свіжою.

Але не забувайте, що для того щоб залишатися iдеальною потрiбен максимальний догляд, тому радимо Вам ознайомитись з Гречневой диетой для похудения на 7 дней, меню на каждый день!

Жінка повинна добре висипатися, щоб зберігати привабливість і енергійність. Сон повинен тривати 7:00. Також слід захищати шкіру від ультрафіолету. Для цього потрібно використовувати спеціальні засоби і носити сонячні окуляри.

Правильний підбір косметики допоможе скорегувати недоліки шкіри і підкреслити привабливість. Слід віддавати перевагу мерехтливого макіяжу і більш світлим відтінкам пудри.

Для того щоб виглядати більш молодою, потрібно віддавати перевагу коротким стрижкам. Як правило, довге волосся роблять жінку старше, ніж вона є в реальності. Будь жіночий форум допоможе з підбором підходящої зачіски.

Слід стежити за своєю вагою і регулярно займатися спортом. Фізична активність дозволяє благотворно впливати на здоров'я та емоційний настрій. Усміхнена і щаслива жінка завжди виглядає привабливою і молодою.

Догляд за волоссям

Доглядаємо за волосамі. Гарне волосся також є невід'ємною частиною жіночої привабливості. Тому слід підтримувати їх у хорошому стані. Для цього слід регулярно очищати їх від забруднень і правильно харчувати. Підбір відповідних шампунів, ополіскувачів, масел і масок допоможе повернути локонам привабливий і здоровий зовнішній вигляд. Також слід відмовитися від куріння, оскільки нікотин негативно позначається на здоров'я волосся.

Волосся потрібно захищати від агресивного впливу зовнішнього середовища - ультрафіолету, вітру і температурних перепадів. В якості поживних засобів для підтримки краси волосся можна використовувати доступні для всіх продукти - кефір, яйця, мед, оливкова олія.

Доступні для кожної жінки правила догляду за своєю зовнішністю допоможуть стати красивою, енергійною та веселою. Якщо регулярно виконувати ці поради, результат скоро буде помітний для оточуючих.

Категорія: Догляд за тiлом | Переглядів: 540 | Додав: jazdorova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar