Головна » 2015 » Вересень » 21 » Краса гейші доступна будь-якій дівчині
18:39
Краса гейші доступна будь-якій дівчині

Буквально днями японські вчені опублікували перелік основних секретів краси й витонченості гейш для «загального застосування». Причому раніше всі ці секрети трималися в таємниці, що й робило гейш такими спокусливими і недоступними.

Ось ці секрети:

Гриб мейтаке.

Цей унікальний гриб, вірніше порошок з нього, що додається в будь-яку їжу, допомагає організму не тільки знизити її калорійність, але і зміцнює серцево-судинну систему, і знижує ризик інфекцій в організмі. Деякі речовини, що містяться в цьому грибі, допомагають печінки виробляти такі ферменти, які буквально спалюють калорії і прибирають «неправильний» холестерин з будь-якого продукту.

Зелений чай.

Цей потужний антиоксидант не тільки знижує кількість вільних радикалів, викликаних дією ультрафіолету (тобто променями сонця), але й активно тонізує шкіру обличчя. Гейші з самого раннього дитинства п'ють цей чай кілька разів на день в невеликих кількостях, і двічі на день - вранці і ввечері - протирають шкіру обличчя і область навколо очей розчином міцного зеленого чаю. Це попереджає акне і повністю позбавляє від зморшок. Про інших корисних властивості зеленого чаю ми писали раніше.

Морскіе водорості.

І цей компонент йде у двох напрямках - в їжу і як масок для обличчя. Ці маленькі губки - водорості - дозволяють волозі утримуватися всередині них, що робить їх просто незамінними від пересихання та зневоднення. Сьогодні в багатьох косметичних засобах і кремах для особи використовуються водорості в якості складових, але для істинної краси гейші потрібно користуватися виключно масками з кашки свіжих водоростей.

Рисова пудра.

І знову це виключно натуральний продукт, а не його синтетичні замінники. Така пудра не забиває пори, утримує вологу в шкірі обличчя і робить шкіру трохи бархатистою і ніжною. Особа не пересихає, як після звичайної пудри і її можна використовувати всього один раз на день - вранці. Все тому, що рисова пудра не «скочується» в грудочки, як звичайна. Також важливо правельно харчуватись, наприклад сельдереем.

Масло камелій.

Щоб зняти макіяж і «наситити» свою шкіру вітамінами краси - А, В і Е, а так само полінасиченими жирними кислотами, гейші обов'язково протирають обличчя досить вузькому маслом цих натуральних і ароматних квітів.

Дієта японської гейші.

Раціон гейші завжди дуже простий - трохи рису, трохи водоростей, трохи риби і морепродуктів. Причому є можна хоч 10 разів на день, але кожна порція повинна «поміщатися в долоню». А потім все це треба запити зеленим чаєм, і не забути додати в їжу порошок гриба мейтаке.

Кокосове масло.

А ось його гейші використовують просто скрізь - шкіра обличчя і тіла, рук і ніг, волосся. Причому наноситься кокосове масло виключно на ніч, щоб могло повністю вбратися. І таку «намазану маслом ніч» справжні гейші проводять на тонких рисових подушках і з добре підв'язаними волоссям. Це свого роду поєднання турботи про свою красу і турботи про гігієну. Рисова подушка не вбирає в себе масло, а щільно підв'язані волосся не сплутується під час сну і повністю просочуються тим же маслом.

Категорія: Догляд за тiлом | Переглядів: 366 | Додав: jazdorova | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
avatar