Головна » 2015 » Вересень » 21 » Маски для шиї і декольте
21:25
Маски для шиї і декольте

Хочете, щоб ніхто не здогадувався про Ваш вік? Тоді доглядайте не тільки за обличчям! Пам'ятайте, що у Вашій турботі навіть більшою мірою, ніж шкіра обличчя, потребують шия і зона декольте з виключно тонкою, чутливою і ніжною шкірою, що містить дуже мало сальних залоз. І якщо Ви не будете звертати на них увагу впродовж року, то влітку, коли прийде час надягати сарафани і топи, дивлячись у дзеркало і відзначаючи з'явилися зморшки і пігментні плями, Ви пошкодуєте про це і почнете гарячково шукати рецепти миттєвої дії - але, на жаль , всім відомо, що легше попередити, ніж виправляти наслідки.

Погляньте уважно в дзеркало: виявляється три види зморшок на шиї і в зоні декольте викликаються абсолютно різними причинами. Генетичною схильністю пояснюється поява горизонтальних зморшок, поетично названих «намистом Венери», під дією сонячних променів з'являються зморшки біля основи шиї, а причиною виникнення дрібних зморшок по всій поверхні шкіри є гормональна перебудова в жіночому організмі в період менопаузи, що викликає сухість, витончення шкіри і втрату пружності.

Косметологи рекомендують запам'ятати просте правило: при нанесенні будь-якого живильного або зволожуючого крему на обличчя, не забувати про шиї і зоні декольте і крім того користуватися масками та кремами, розробленими для них цілеспрямовано, наприклад з каталогу Оріфлейм.

Кожен в нашій країні чув про чудодійний інтенсивному омолоджуючу дію екстрактів сибірських трав, що живлять шкіру енергією дикої природи. Скористайтеся омолоджуючої крижаної маскою для шиї і декольте Natura Siberica з сибірською м'ятою, холодок якої допоможе тонізувати, підтягнути і освіжити шкіру, тонізуючим і омолоджуючу екстрактом женьшеню і володіє антиоксидантною дією філлодоце, уповільнює старіння і рятує від вікових пігментних плям. Ця чудова маска забезпечить ефект ліфтингу і додасть шкірі молодість і красу.

Особливу маску для шиї і декольте під назвою Leorex Neck & Decollete з наночастинками оксиду кремнію розробили ізраїльські вчені. За 15 хвилин ця маска, що включає також масла жожоба, шипшини, мигдалю, обліпихи і вітаміни А і Е, зменшує глибину зморшок і пігментацію, очищає шкіру, звужує пори, надає шкірі гладкість.

Останнім часом у нас завоювали велику популярність Ботоу маски "Для шиї і декольте" DiZAO (Китай), що містять колагеновий філер- заповнювач зморшок, гіалуронову кислоту, біозолото, прополіс, екстракти бурих водоростей і алое. Після щоденного застосування цієї маски протягом тижня, суха і потребує особливого догляду шкіра шиї і декольте придбає ніжність, бархатистість, пружність, стане молодий і привабливою.

Фахівці російської косметичної компанії "Грін Мама" створили спеціалізовану маску для шкіри шиї та декольте "Морквяний протеїн і малинове масло» з розгладжуючі і запобігають старінню біоактивними речовинами: забезпечують еластичність, пружність, зволоження та живлення екстансіном, маслом кісточок малини, липою, алтеем, що підвищують тонус, поліпшують місцевий кровообіг і лімфовідтікання хмелем, розмарином і каланхое. Ця крем-маска наноситься рівномірним шаром на очищену шкіру і через 15 хвилин змивається теплою водою.

Хороший ефект дає застосування маски, приготовленої з бананового пюре і пари крапель мигдалевої або оливкової олії. Витримавши таку маску протягом півгодини на шиї і області декольте, треба змити її теплою водою. Застосовувати протягом двох тижнів щодня.

Омолодженню шиї і декольте допоможе також апельсинова маска, приготовлена ​​з соку половинки апельсина, однієї чайної ложки рослинної олії і двох столових ложок сиру. Отримана суміш наноситься на марлю, якої обмотується на 20 хвилин шия.

Дуже популярна маска з суміші, приготовленої з ягід чорної смородини, змішаних з 15г. розведених в теплому молоці дріжджів і залишеної на годину в теплому місці для бродіння. Після додавання крохмалю, ця маска наноситься на шию і зону декольте, залишається до висихання, а потім змивається теплою водою. Курс застосування цієї маски 10 процедур двічі на тиждень.

Перед застосуванням масок бажано проконсультуватися з лікарем, оскільки вони можуть бути протипоказані при захворюванні щитовидної залози або годуванні груддю, пухлинах молочної залози, захворюваннях шкіри шиї, декольте і грудей.

Застосовуючи маски, не забувайте, що догляд за шкірою шиї і декольте повинен підкріплюватися щоденної зарядкою.

Категорія: Домашня Косметологiя | Переглядів: 372 | Додав: jazdorova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar