Головна » 2015 » Вересень » 21 » Особливості дорогої косметики
16:39
Особливості дорогої косметики

Багато хто задається питанням - в чому власне цінність дорогих кремів і масок, невже вони дійсно працюють? Справа в тому, що засоби по догляду, переступають середній ціновий рубіж відносять до напівпрофесійним і професійним. Їх ефект більш помітний і швидше досягається. Крім того, багато чого також визначає комфорт і задоволення використання косметики, яка має певні властивості.
Дорогий крем для ліцаНапрімер, крем з розряду напівпрофесійних володіє наступними якостями порівняно з дешевшим:

    
не залишає жирних слідів чи неприємною відчутною плівки;
    
створює надійний захисний бар'єр проти згубного впливу навколишнього середовища і сонця;
    
не забиває пори;
    
має приємну консистенцію і аромат;
    
надає свіжість і випещеності.

Якщо ви прийняли вірне рішення - не економити на косметичних засобах, однак не весь набір доступний, тим не менш, акційні пропозиції від http://bomond.com.ua/ru/campaign/list - відмінна можливість заповнити прогалини.
Відомо також, що у вартість чого-небудь входить певна частка собівартості виготовлення. Так, ефективність і ціна дорогих косметичних засобів визначається наступними витратами:

    
рідкісні компоненти, що вимагають особливих умов зберігання;
    
складно видобуваються компоненти;
    
клінічне тестування;
    
ліцензії та сертифікати;
    
лабораторні експертизи.

Косметика натурального проісхожденіяВ останнім часом жінки особливу увагу звернули на косметику натурального походження без ароматів і консервантів. Такі засоби вимагають особливого способу зберігання і мають короткий термін зберігання. Чи не доцільно купувати велику банку з натуральними компонентами, якщо термін її реалізації незабаром іссечет. Ви просто не встигнете її витратити.

Ефект від натуральних засобів помітний по події певного часу і тільки за умови систематичного застосування. Від масок, приготованих в домашніх умовах, їх відрізняють зручність використання і зберігання. Якщо ж ви хочете досягти моментального ліфтинг ефекту, баночка з першокласним кремом від солідної торгової марки не буде зайвою.

Отже, набуваючи засіб для догляду за шкірою, звертайте увагу не тільки на ціну кошти, а й на його склад, термін придатності. Зарубіжні виробники пропонують дійсно гідні косметичні засоби, технологія виробництва яких проходить жорсткий контроль якості та сертифікації.

Категорія: Краса | Переглядів: 351 | Додав: jazdorova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar