Головна » 2015 » Вересень » 21 » Переваги нанесення гель-лаку
18:55
Переваги нанесення гель-лаку

Гель, в який доданий кольоровий пігмент, носить назву гель-лак і використовується як верхнє покриття. Існує досить багато виробників цього косметичного засобу - продукція відрізняється досить суттєво в'язкістю, часом, витраченим на полімеризацію і кількістю пігменту.

Гель-лак на ногтях

Затвердiння покриття відбувається в УФ-лампі. Один шар дає ефект прозорості, два шари щільний і інтенсивний колір. Час полімеризації займає від хвилини до двох. Даний параметр може відрізнятися для гелів-лаків від різних виробників, це вказується в інструкції. Непрозорий, насичений колір вимагає більшого часу на просушування.

Також розрізняється час, протягом якого гель-лак для нігтів прикрашає ці самі нігті. Традиційно компанії-виробники заявляють про термін в два тижні, хоча зустрічаються обіцянки і про три, і навіть чотирьох тижнях. Даний вид покриття відноситься до покриттів, які потрібно розчиняти в особливих рідинах (т.зв. Soak-Off). Це основна відмінність кошти від акрилів і гелів, які потрібно видаляти за допомогою механічної шліфовки. Використовуючи спеціальний засіб - Ремувер - гель-лак легко зняти без пошкоджень нігтя.

Нанесення гель-лака

Чим більше часу носиться покриття з гелю-лаку, тим більше буде потрібно часу, щоб видалити його. Його не можна зривати. Правильніше розмочити в особливому засобі. Для цього використовується парова ванночка або термоварежкі.

Необхідно правильно зберігати гель-лак, інакше він може загуснути. Слідкуйте, щоб кошти з гелю не знаходилися поряд з лампою - не залежно від того, УФ це чи LED. Безпосередньо після використання потрібно щільно закривати флакони. Після того, як закінчите процедуру нанесення, шийку флакона потрібно ретельно протерти серветкою без ворсу. Потім щільно закрийте кришечку. Флакон не слід піддавати опроміненню прямим сонцем.

Гідності гелю-лаку:
 

  •     швидке тужавіння, зменшення ризику змазування;
  •     тонкий шар не ускладнює нігті;
  •     крихкі нігті робить міцними і еластичними;
  •     не викликає алергії, тому не містить шкідливих речовин;
  •     зручно наноситься;
  •     тривалий час зберігає цілісність і блиск покриття.
Категорія: Догляд за тiлом | Переглядів: 359 | Додав: jazdorova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar