Головна » 2015 » Вересень » 21 » Правильний макіяж для літа
15:52
Правильний макіяж для літа

Влітку шкіра схильна навантажень не менше, ніж взимку. Висока температура повітря змушує сальні залози працювати швидше, шкіра потіє, пори відкриваються. Підвищена запиленість при цьому може викликати закупорювання пор, макіяж не тільки пливе, але і дратує шкіру. Ризик появи дрібного висипу зростає в рази. Щоб уникнути подразнень в цей період слід дотримуватися двох головних правил. Перше, правильний догляд. Друге, правильна косметика і її нанесення. Дотримуючись простих рекомендації, ваш макіяж при будь-яких погодних умовах залишиться бездоганним.
Правильний догляд

Умивання шкіри лiтом. Лiтом шкіра піддається сильному впливу ультрафіолету. Тому засоби для очищення потрібно підбирати легкі. Гель для вмивання не повинен містити мила, можна скористатися пінкою або мусом, наприклад фірми Урьяж. Пілінги краще брати з невагомою текстурою і дрібними скрабірующімі комплексами. Якщо на шкірі є запалення - не поспішайте застосовувати спиртовмісні лосьйони, вони пересушатся і погіршать стан шкіри. Як антисептик краще використовувати аптечні засоби або масло чайного дерева. Деякі дівчата обмазують антисептиком все обличчя. Це помилкова дія - безпосереднього нанесення на прищики цілком достатньо.

Прекрасного результату можна добитися, наносячи на ніч (тільки на прищик!) Маску з глини і краплі чайного дерева - за ніч запалення зникне. Важливо не нехтувати очисними і освіжаючими масками. Як не можна актуальні маски та компреси з огірка і глини. Ні в якому разі не чіпайте обличчя руками протягом дня.

Додатково до основного догляду шкіра потребує захисту від ультрафіолетових променів. УФ-фільтри повинні бути присутнім і у зволожуючому, і в тональний крем, пудра. Особливу увагу варто звернути на крем для повік, т. К. Яскраве сонячне світло змушує постійно жмуритися. Виходячи з будинку - не забувайте сонячні окуляри.

Крім основного зволоження важливо підживлювати шкіру протягом дня. Для цього беруть пляшечку з розпилювачем, спеціальний термальний (що таке термальна вода можна почитати тут), рожеву або звичайну очищену воду. Протягом дня розпорошують вміст близько особи, дрібні крапельки поглинаються шкірою і захищають її від пересушування, не псуючи при цьому макіяж.
Правильний макіяж

Наносимо макіяж лiтом. Основною метою літнього макіяжу є мінімалізм. Для літа звичайний тональний крем не підійде, віддати перевагу краще крему на водній основі або настільки популярним бб-кремам.

2. Тіні вибираємо компактні або розсипчасті, гелевидні і рідкі будуть скочуватися в складки століття.

3. Туш обов'язково повинна бути якісна, вона захистить вії від шкідливого впливу і при цьому зрадливо НЕ осиплеться на щоки і не потече.

4. Щоб прибрати зайвий блиск і лиск шкіри в косметичці кожної модниці має бути пудра, вона не тільки допоможе підправити макіяж, але і захистить ваше обличчя від міського пилу. Для літа краще придбати розсипчасту пудру з уф-фільтром. Маст-хевом останнім часом є бронзірующая пудра. Вона розставить фінальний штрих в макіяжі і додасть незвичайний ефект мерехтіння.

5. Помади краще замінити на яскраві і соковиті блиски для губ - вони більш актуальні влітку.

Категорія: Краса | Переглядів: 360 | Додав: jazdorova | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
avatar