Головна » 2015 » Вересень » 21 » Рецепты масок
21:10
Рецепты масок

У досягненні досконалості маски для обличчя є проміжним етапом. Це місток від необхідного догляду до завершальної стадії - макіяжу. Всі ми знаємо, що маски можуть бути очисними, поживними, восстанавливающими, тонізуючими та іншими. В цілому, подібний догляд за обличчям досить традиційний, проте нові та цікаві рецепти з'являються із завидною регулярністю.

Те ж стосується і волосся. Вони потребують поживних складах нітрохи не менше. Локони також хочуть «їсти», щоб у підсумку виглядати «смачно» - блискучими і сильними. Причому, не тільки виглядати, але і бути такими. А тіло? Ви знаєте, якими бувають маски для тіла? Чи не лосьйони і креми, а саме маски.

Ось дуже гарна "отбеливающая маска для лица в домашних условиях", завдяки якiй можна висвiтлити пiгментацiю!

Навіть якщо знаєте, все одно необхідно тримати руку на пульсі даної сфери, щоб не упустити жодного аспекту і бути в курсі нових віянь. До того ж, рецептів масок стільки, що встежити за всіма досить складно.

Новинки масокОткуда беруться новинки? Наука вже давно стоїть на сторожі жіночих інтересів. Тільки сьогодні вона «озброєна до зубів» і корисні відкриття здійснюються щодня, ну або майже кожен.

Тут зібрані рецепти масок:

 

  •     традиційні - від наших бабусь, з використанням натуральних продуктів, які завжди під рукою;
  •     сучасні - зі складових, колишніх не так давно рідкістю, однак сьогодні широко використовуваних;
  •     унікальні - про які ви ще не чули.


Однак упор робиться все ж на ті рецепти, якими ви зможете легко скористатися в домашніх умовах.

Категорія: Домашня Косметологiя | Переглядів: 420 | Додав: jazdorova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar