Головна » 2015 » Вересень » 21 » Різноманітність косметичних засобів
16:29
Різноманітність косметичних засобів

У наш час для кожної жінки представляється унікальна можливість виглядати молодо й привабливо, не вдаючись до допомоги професійних хірургів і косметологів. Зробити себе чарівною сьогодні під силу будь дамі. Для цього лише потрібно регулярно доглядати за своїм обличчям, тілом, волоссям, нігтями і вміло наносити макіяж. Підтримувати красу і здоров'я допоможе янтарная кислота!

Будь-яку косметику можна знайти в магазінеСейчас на прилавках магазинів не складно придбати будь-яке необхідне засіб різної цінової категорії. Шанувальники імпортної продукції, так само як і вітчизняної мають можливість купити бажаний товар, виходячи зі своїх потреб і фінансових можливостей. В інтернеті купити косметику ще простіше, адже вона коштує значно дешевше, ніж у магазині.

До речі, поширена в суспільстві думка «дорого - значить, якісно» підтверджується на практиці далеко не завжди. Найчастіше споживачеві доводиться переплачувати за бренд, а не за якість товару. Багато недорогі засоби підчас дають приголомшливий результат, і стають кращою заміною дорогим косметичним препаратам. Але, як відомо, кожен випадок унікальний. Так, один і той самий продукт може подіяти на кожну людину по-різному: одному він підійде, іншому може принести шкоду і викликати алергічну реакцію. Іншими словами, всі дуже індивідуально.

Сучасна косметіка. Які функції несе в собі сучасна косметика? Якщо раніше жінки були обмежені в засобах по догляду та декоративної косметики, зараз справа йде зовсім інакше. В даний час роль косметики в житті людини величезна. Вона потрібна для підтримки шкіри, волосся і нігтів в хорошому стані, крім того, займається питаннями гігієни, маскує недоліки, служить для профілактики передчасного старіння, омолоджує, зміцнює. Перелічити всі функції і корисні властивості косметичних засобів і парфумерії, вироблених в наші дні, просто неможливо. Особливим попитом користується натуральна косметика і парфумерія, до складу якої входять рослинні екстракти, вітаміни, мікроелементи та інші цінні компоненти.
Види і призначення косметичних засобів
Залежно від свого призначення всі косметичні препарати діляться на три основні групи:

 

  •     гігієнічні;
  •     лікувальні;
  •     декоративні.


Особливу групу становить театральна косметика, яка потрібна для нанесення професійного гриму.

Групу гігієнічних препаратів складають засоби для очищення, дезінфекції, захисту, пом'якшення шкіри і волосся. Це мило, гелі для душу, зубна паста, скраби, пілінги і багато іншого.

Лікувальні засоби використовуються для усунення дефектів на тілі людини. Варто відзначити, що лікувальну косметику рекомендується застосовувати тільки після призначення лікаря, в іншому випадку вона може викликати побічні ефекти, алергічні реакції, або просто не принесе бажаного результату.

Декоративна косметика покликана змінити і поліпшити наш зовнішній вигляд, підкреслити достоїнства і приховати недоліки зовнішності. Це такі препарати, як туш для вій, тіні для очей, губна помада, лак для нігтів, рум'яна, тональний крем та інші продукти.

Категорія: Краса | Переглядів: 306 | Додав: jazdorova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar