Головна » 2015 » Вересень » 21 » Сам собі косметолог
15:33
Сам собі косметолог

Бути красивою - це ціле мистецтво. У будь-якому віці можна бути привабливою. І для цього не потрібно багато грошей або часу, як здається. Головне, правильно підібрати засоби для догляду за своєю шкірою і грамотно їх застосовувати. І тоді краса не зажадає великих жертв і витрат.
Природний матеріал у справу

Природна косметікаПервим справою, потрібно почати з вибору правильної косметики. Найкраще звернутися до природи. У ній немає нічого зайвого, а все гармонійно створено для користі кожної жінки. Використовуючи природні трави, будь-яка жінка може стати красивою і привабливою. Візьмемо ромашку, яка відмінно впорається з будь-яким запальним процесом, або шавлія - ​​заспокоїть і пом'якшить шкіру, а м'ята - тонізує шкіру і дарує їй приємну свіжість, лаванда - знімає будь-яке подразнення, а кропива і календула - дезінфікують шкіру і насичують її корисними макроелементами.

Тим, хто не звик лінуватися, зможуть відшукати в аптеці ці трави, а більш зайнятим - призначені цілі лінійки косметичних засобів як дорогих, так і більш бюджетних брендів. Більшість з них спеціально розроблені для певної вікової аудиторії, і перед тим як купити засіб, потрібно уважно вивчити його характеристики і вибрати потрібне для свого типу шкіри. Зазвичай, вся косметика відомих брендів, нехай навіть недорогих, розробляється під чітким контролем фахівців і при правильному виборі колір обличчя за короткий час відновлюється до природного, шкіра стає більш пружною і шовковистою. Більш того, шкіра сама починає виробляти природний колаген та еластин, стає менш схильною негативному впливу навколишнього середовища.
Кілька кроків до краси
Очищення кожіКаждий базовий комплекс в косметології складається з декількох етапів:

    
Перший з яких - очищення. Шкіру обличчя і шиї обов'язково потрібно очищати лосьйоном, пінкою або гелем, і, бажано, вранці і ввечері, за 1-1,5 години до сну. Також важливо правильно і вчасно знімати макіяж, використовуючи спеціально підібране для таких цілей молочко. А один або два рази на тиждень, залежно від типу шкіри, - скористатися скрабом, стимулюючим регенерацію та вирівнювання її структури.
    
Другий етап - тонізація. Для цього використовується лосьйон-тонік, створений на основі цілющих трав, що підходять для певного типу шкіри. Він відмінно тонізує, пом'якшує та очищує шкіру не пересушуючи її.
    
Останній етап - безпосередньо догляд за допомогою нанесення крему для обличчя. Його наносять строго по масажних лініях, запобігаючи розтягування. Багато креми для догляду запобігають запальні процеси, живлять і пом'якшують шкіру, роблячи її ніжною і шовковистою.

Категорія: Краса | Переглядів: 274 | Додав: jazdorova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar