Головна » 2015 » Вересень » 21 » Все для омолодження шкіри обличчя
18:24
Все для омолодження шкіри обличчя

Про омолодження шкіри обличчя мріє не тільки кожна жінка бальзаківського віку, але й дами постарше. Молодо хочеться виглядати для себе і оточуючих чоловіків. Молодо виглядати - просто необхідно в наш час бізнес-леді і працівникам банків, фірм і офісів, тобто на будь-який мало-мальськи престижній роботі. Тому омолоджуючі процедури є самими затребуваними в косметології. У наш час розроблено чимало методик для омолодження особи. Це голковколювання, лазерний метод, фотоомолоджування, ін'єкційна косметика, омолоджуючі маски і креми. Мета омолодження - змусити шкіру виглядати краще, здоровіше, поліпшити її колір, прибрати зморшки, повернути пружність і еластичність.

Голковколювання

Голковколювання для омоложеніяПрі голковколюванні стимулюючу дію на епідерміс досягається шляхом введення голок в зморшки, що викликає стимуляцію клітин шкіри, початківців активно виробляти додатковий колаген.

Лазер

Лазерний метод полягає в тому, що за допомогою вуглекислотного апарату видаляється поверхневий шар і стимулюється ріст власного колагену шкіри.
Підтяжка обличчя

У пластичних клініках мімічні та інші зморшки прибирають за допомогою ліфтингу - процедури підтяжки шкіри обличчя, для чого робляться розрізи, відшарування шкіри на скронях, щоках, підборідді і шиї, а потім перерозподіл і висічення зайвої шкіри.
Фотоомолодження

При фотоомолоджування після прогрівання світловим променем певних верств епідермісу, збільшується активність процесу синтезу колагенових волокон, завдяки чому шкірі повертається пружність і еластичність, розширені пори звужуються, рубці розсмоктуються, виліковується вугрова хвороба.

Уколи краси

Популярностю користується ін'єкційна косметика, що перемагає мімічні зморшки між бровами, на лобі, «гусячі лапки» в куточках очей за допомогою ін'єкцій очищеного нейротоксину ботуліна - ботокса, а також більш рекомендованих препаратів гіалуронової кислоти - природних наповнювачів шкіри - рестилайна для усунення неглибоких зморшок, Перлайна для боротьби з глибокими зморшками на обличчі, для корекції скул і підборіддя, збільшення губ і ювідерму для усунення зморшок носогубних складок, глибоких складок чола.

Для повернення шкірі молодості, пружності, гладкості, здорового сяйва застосовують також ін'єкції препаратів колагену таких як Зідерм, Зіпласт, Космодерм і Космопласт.
Маски для омолодження обличчя

Омолоджуючі маскіКроме цих методів, розроблені спеціальні омолоджуючі маски, зволожуючі поверхневий шар шкіри. Деякими виробниками, що випускаються ними маски позиціонуються як стимулюючі оновлення клітин шкіри, що уповільнюють процеси старіння і регулюючі обмін речовин в шкірі, а також підтримуючі жировий, водний і кисневий баланс.

Просто величезним асортиментом омолоджуючих масок вражає косметичні фірми Китаю. Наприклад, в масках Imeten, розроблених найбільшим фармако-косметологічним концерном Джі Мей в м.Гуанчжоу, використовуються колаген і плацента з добавками біо-золота, червоної ікри, морського перлів, кавуна, снігового лотоса і безліч інших унікальних компонентів. Згідно з інструкцією маска з кристалічним біо-золотом і морськими перлами, що містить необхідні шкірі обличчя і шиї амінокислоти і мікроелементи, стимулює прискорену регенерацію клітин. Позбавленню від набряклості, зволоженню найніжнішої шкіри навколо очей, забезпеченню належного тургору шкіри допомагає чудова маска мати, у складі якої - екстракти морських водоростей і глибоководні мінерали. Всі ці китайські маски виконані у вигляді м'якої неаллергенной бавовняної основи, просоченої різними складами.


Косметика для омолодження

Піклуючись про молодість і красу особи, не варто забувати і про народні рецепти, іноді більш ефективних, ніж дорогі креми. Чудові омолоджуючі і живильні маски, що додає шкірі свіжість і здоровий вигляд, можна приготувати, наприклад, з алое з оливковою олією або з медом.

Маска з м'якого вершкового масла, розтертого з жовтком, медом і м'якоттю тертого яблука оживляє навіть зовсім в'ялу шкіру.

Той же результат можна отримати, застосувавши омолоджуючу маску для обличчя з кашки з листя подорожника, змішаної з медом. Доглядаючи за обличчям, не забувайте, що цілющі рослини при правильному застосуванні можуть теж продовжити молодість шкіри.

Категорія: Догляд за тiлом | Переглядів: 353 | Додав: jazdorova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar